Рух Брест - Смолевичи

Висша Лига - Беларус

17.05.2020 19:00

0 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.16 (среден)
bet365

Днес мисля да дам прогноза за срещата между Рух Брест и Смолевичи от 10-ия кръг на настоящето първенство в Беларус в Висша Лига. Рух Брест излизат срещу гостуващите играчи на Смолевичи на.

Информация за днешния футболен двубой:

Рух Брест

Рух Брест са 8-ми във временното подреждане с актив от 12 точки, събрани след 3 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 двубоя имат голова разлика 7-5. У дома Рух Брест има 3 двубоя до момента, в които е записал една победа, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 2-2.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига съставът на Рух Брест има записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 6-4.

Смолевичи

Отборът на гостите от Смолевичи е 15-ти във временното подреждане с общ актив от 3 точки, след 3 равенства и 5 загуби от началото на шампионата, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните 8 срещи има отрицателна голова разлика 6-14. Далеч от дома съставът е играл 4 срещи до момента, в които е записал 2 равенства и 2 загуби и все още са без победа навън, реализирал е 2 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 4 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига играчите на Смолевичи имат записани 2 равенства и 4 загуби и нямат нито една победа, като са вмъкнали на противника си 5 гола и са инкасирали 12 попадения.

Рух Брест - Смолевичи - директни мачове

.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от Рух Брест има успех в последния си двубой в първенството на Беларус, а на собствения си стадион постигна равенство в последната си среща.

Тимът на гостите от Смолевичи е в серия от 3 поредни загуби в Беларус, а далеч от дома постигна равенство в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.16

bet365