Рудар Веление - Марибор

Първа Лига - Словения

13.03.2013 18:00

0 - 3

футболна прогноза резултат
Прогноза:2
Коефициент:1.80 (среден)
bet365

Днес ще се спра на футболния двубой от поредния кръг на шампионата в Първа Лига на Словения между футболните отбори на Рудар Веление и Марибор. Футболистите на Рудар Веление излизат срещу Виолетовите на домашния си стадион.

Факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Рудар Веление

Домакините от Рудар Веление са 7-ми в класирането с актив от 25 точки, постигнати след 6 победи, 7 равенства и 9 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 22 двубоя са реализирали 23 гола и са получили 34 попадения във вратата си. Като домакин Рудар Веление е изиграл 10 двубоя досега, в които има 5 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 11-11.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Рудар Веление са постигнали една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8-10.

Марибор

Гостуващият тим на Марибор е водач в таблицата с актив от 52 точки, събрани след 16 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 22 срещи е вкарал 50 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 16 попадения в мрежата си. Като гост отборът има 11 двубоя досега, в които има 7 победи, 3 равенства и 1 загуба, вкарал е 27 попадения във вратата на приемащите го тимове и е позволил да му вкарат 11 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Марибор е записал 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, като са вкарали в противниковата врата 18 гола и са получили 6 попадения от противниковите тимове.

Рудар Веление - Марибор - директни двубои

В последните 5 играни мача между двата противника, Рудар Веление не е записал нито 1 победа, а отбора на Марибор е постигнал 5 успеха, при обща голова разлика 1-12. В предишните 2 мача пред своите фенове с Марибор, футболистите на Рудар Веление нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Рудар Веление стигна до равенство в предишната си среща в Словения, а у дома има победа в предишната си среща.

Тимът на гостите от Марибор записа реми в последния си мач в Словения, а далеч от дома постигна реми в предишния си мач.

 

Прогноза: 2   Среден Коефициент: 1.80

bet365