Ротор Волгоград - Текстилщик Иваново

Футболна Национална Лига - Русия

13.07.2019 18:00

3 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.45 (среден)
bet365

През днешният ден ще опитам да прогнозирам футболната среща от 2-ия кръг на настоящият сезон в Русия в турнира Футболна Национална Лига между отборите на Ротор Волгоград и Текстилщик Иваново. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу футболистите на Текстилщик Иваново на домашния си стадион Волгоград Арена.

Накратко информацията за предстоящия футболен двубой:

Ротор Волгоград

Футболистите на домакините са втори в класирането с общ актив от 3 точки, след 1 победа от старта на новия шампионат, като имат положителна голова разлика 3-0. На домашна сцена тимът все още няма изиграна среща до момента, при обща голова разлика 0-0.

В предишните си 6 официални двубоя в Футболна Национална Лига отборът на Ротор Волгоград има записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 8-7.

Текстилщик Иваново

Тимът на гостите от Текстилщик Иваново е 13-ти във временното класиране без нито една точка, след 1 загуба, като е вкарал 0 гола в мрежата на противниците си и е допуснал 1 попадения в мрежата си. На чужд терен съставът все още не е изиграл нито един мач досега, като все още не е успял да се разпише в мрежата на своите домакини и все още не е допуснал нито едно попадение в мрежата си.

В предишните си 1 двубоя в първенството тимът на Текстилщик Иваново е постигнал само една загуба, при обща голова разлика 0-1.

Ротор Волгоград - Текстилщик Иваново - директни мачове

.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на Ротор Волгоград има победа в предишния си двубой в първенството на Русия, а при домакинствата си допусна неуспех в последния си двубой.

Съставът на гостите има неуспех в предишния си двубой в първенството на Русия, а при визитите си е в серия от 0 поредни загуби.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.45

bet365