Рома - Салернитана

Серия А - Италия

10.04.2022 19:00

Прогноза:1
Коефициент:1.30 (среден)

През днешният ден ще се спра на футболния мач от поредния кръг на шампионата в Италия в Серия А между съставите на Рома и Салернитана. Треньора на домакините Специалния извежда на Стадио Олимпико своите футболисти срещу противниковия отбор на Салернитана.

Статистика за днешния двубой:

Рома

Домакините са 5-ти в таблицата със събрани 54 точки, след 16 победи, 6 равенства и 9 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 31 мача са реализирали 51 гола в противниковата врата и са инкасирали 35 попадения в собствената мрежа. Като домакин съставът на Рома има 16 мача, в които е записал 9 победи, 4 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 23-14.

В последните си 6 официални срещи в Серия А съставът на Рома е постигнал 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са разписали в вратата на своите съперници 9 гола и са инкасирали 3 попадения от футболистите на своите противници.

Салернитана

Гостуващият тим на Салернитана се намира на 20-то място в класирането с актив от 16 точки, натрупани след 3 победи, 7 равенства и 19 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 29 срещи е реализирал 22 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 66 попадения в собствената мрежа. При гостуванията си тимът е играл 14 мача до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 10 загуби, вкарал е 10 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 34 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 официални мача в Серия А футболистите на Салернитана са записали 3 равенства и 3 загуби и са без победа, при голова разлика 5-13.

Рома - Салернитана - преки срещи

В последната среща между двата противника, съставът на Рома има постигнатa една победа, а състава на Салернитана няма спечелена нито 1 победа.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините от Рома е в серия от 2 последователни победи в първенството, а на собствения си терен е с 2 последователни успеха.

Съставът на гостите е в серия от 2 поредни поражения в първенството, а при визитите си е с 2 поредни поражения.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.30