Рейпас Лахти - НЯС Нурмиярви

Каконен Група А - Финландия

30.07.2022 17:00

3 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.38 (среден)

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за футболната среща между футболните отбори на Рейпас Лахти и НЯС Нурмиярви от 13-ия кръг на настоящето футболно първенство в Каконен Група А на Финландия.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Рейпас Лахти

Играчите на състава домакин са втори във временното подреждане с 22 точки, записани след 7 победи, едно равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните 12 двубоя имат голова разлика 32-16. На домашна сцена Рейпас Лахти е играл 6 двубоя, в които е записал 5 победи и 1 загуба, отбелязал е 21 гола във вратата на гостуващите тимове и е получил 8 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Каконен Група А футболистите на Рейпас Лахти имат записани 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 20-7.

НЯС Нурмиярви

Гостуващият състав на НЯС Нурмиярви се намира на 6-то място в класирането с актив от 19 точки, от 6 победи, 1 равенство и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 мача е успял да вкара 22 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 20 гола в мрежата си. Далеч от дома отборът е изиграл 5 мача до момента, в които има 3 победи и 2 загуби, вкарал е 8 гола в противниковата мрежа и е допуснал 10 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Каконен Група А играчите на НЯС Нурмиярви са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са реализирали в вратата на своите противници 14 попадения и са допуснали 10 гола от противниковите състави.

Рейпас Лахти - НЯС Нурмиярви - директни срещи

В предишните 5 изиграни срещи между двата тима, тимът на Рейпас Лахти има спечелени 4 успеха, а отбора на НЯС Нурмиярви е спечелил една победа, при обща голова разлика 14-3. В последните 2 двубоя пред своите фенове с НЯС Нурмиярви, футболистите на Рейпас Лахти са записали 2 победи.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на Рейпас Лахти записа равенство в последния си мач в Финландия, а при домакинствата си е с 3 победи.

Отборът на гостите от НЯС Нурмиярви стигна до равенство в последната си среща в първенството на Финландия, а при визитите си има победа в предишния си двубой.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.38