Ред Стар Париж - Орлеан

Лига Национал - Франция

24.03.2023 19:30

2 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:UNDER
Коефициент:1.70 (среден)

През днешният ден ще се разгледам футболния сблъсък между футболните тимове на Ред Стар Париж и Орлеан от поредния кръг на футболното първенство в Лига Национал на Франция.

Накратко факти и статистика за днешната среща:

Ред Стар Париж

Футболистите на Ред Стар Париж се намират на 5-то място в таблицата с временното класиране със събрани 39 точки, натрупани след 10 победи, 9 равенства и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните 24 двубоя са вкарали 35 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 21 попадения в мрежата си. На своя терен отборът е играл 12 мача, в които има 5 победи, 3 равенства и 4 загуби, реализирал е 16 попадения във вратата на своите гости и е допуснал 13 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига Национал играчите на Ред Стар Париж са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са разписали в противниковата мрежа 8 попадения и са инкасирали 7 попадения от противниковите отбори.

Орлеан

Тимът на гостите от Орлеан е на 8-мо място в класирането с общ актив от 34 точки, постигнати след 7 победи, 13 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 25 двубоя има положителна голова разлика 30-24. Далеч от дома съставът е играл 13 двубоя до момента, в които има 4 победи, 6 равенства и 3 загуби, при голова разлика 17-14.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Орлеан са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 10 попадения и са получили 10 попадения.

Ред Стар Париж - Орлеан - директни двубои

В предишните 5 изиграни мача между двата състава, съставът на Ред Стар Париж има спечеленa една победа, състава на Орлеан също има постигнатa 1 победа, а в 3 мача двата състава не са успели да се победят, при обща голова разлика 3-3. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу Орлеан, Домакините от Ред Стар Париж са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините стигна до равенство в последната си среща в Франция, а у дома е с 2 поредни поражения.

Тимът на гостите стигна до равенство в последния кръг в Франция, а на чужд терен постигна успех в предишната си среща.

 

Прогноза: UNDER   Среден Коефициент: 1.70