Ред Стар Париж - Орлеан

Лига 2 - Франция

26.10.2018 21:00

0 - 4

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.53 (среден)
bet365

Прогнозата за днес е за футболната среща между футболните състави на Ред Стар Париж и Орлеан от 12-ия кръг на текущият футболен шампионат в Франция в Лига 2. Ред Стар Париж излизат срещу гостуващите играчи на Орлеан на своя стадион.

Информация за предстоящия сблъсък:

Ред Стар Париж

Ред Стар Париж са 19-ти в класирането с 8 точки, събрани след 2 победи, 2 равенства и 7 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 11 двубоя имат голова разлика 9-17. Като домакин отборът на Ред Стар Париж има 6 двубоя до момента, в които има 2 победи и 4 загуби, отбелязал е 6 попадения в противниковата врата и е допуснал 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 2 играчите на Ред Стар Париж са записали 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са вкарали 6 попадения и са инкасирали 12 гола.

Орлеан

Отборът на гостите от Орлеан е 6-ти в таблицата с временното подреждане с общ актив от 19 точки, събрани след 6 победи, едно равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните 11 двубоя е отбелязал 15 гола в противниковата врата и е допуснал 14 попадения в собствената мрежа. Навън съставът е изиграл 5 двубоя, в които има 2 победи, едно равенство и 2 загуби, реализирал е 6 попадения във вратата на съперниците си и е получил 9 гола във вратата си.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на Орлеан е записал 5 победи и една загуба, при обща голова разлика 9 вкарани и 3 получени гола.

Ред Стар Париж - Орлеан - преки мачове

В предишните 2 играни срещи между двата противника, Ред Стар Париж е записал 1 победа, а отбора на Орлеан също има постигнатa 1 победа, при обща голова разлика 1-4. В последната среща у дома срещу състава на Орлеан, футболистите на Ред Стар Париж са постигнали една победа.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Ред Стар Париж записа реми в предишния си двубой в Франция, а на собствения си стадион постигна победа в предишната си среща.

Тимът на гостите от Орлеан е с 5 поредни успеха в първенството на Франция, а при визитите си е с 2 последователни успеха.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.53

bet365