Ранхайм - Старт Кристиансанд

Първа Дивизия - Норвегия

23.05.2022 19:00

2 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:2
Коефициент:2.00 (среден)

Прогнозата за днес е за мача от поредния кръг на настоящето футболно първенство в Норвегия в турнира Първа Дивизия между футболистите на Ранхайм и Старт Кристиансанд.

Накратко информацията за предстоящия двубой:

Ранхайм

Играчите на Ранхайм са 8-ми в класирането с актив от 10 точки, натрупани след 3 победи, 1 равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 6 двубоя са отбелязали 6 попадения в мрежата на съперниците си и са допуснали 8 попадения в своята врата. На своя стадион ЕКСТРА Арена Ранхайм е изиграл 3 срещи досега, в които е записал една победа и 2 загуби, при обща голова разлика 2-6.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия играчите на Ранхайм имат в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 6-8.

Старт Кристиансанд

Гостуващият отбор на Старт Кристиансанд е 4-ти в класирането с общ актив от 13 точки, събрани след 4 победи, 1 равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните 6 двубоя има голова разлика 17-6. Като гост отборът има 3 двубоя, в които е записал 2 победи и 1 загуба, реализирал е 8 попадения в противниковата врата и е получил 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Старт Кристиансанд е записал 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика вкарани 17 гола и получени 6 гола.

Ранхайм - Старт Кристиансанд - директни мачове

В последните 5 играни срещи между двата състава, отборът на Ранхайм има спечеленa 1 победа, отбора на Старт Кристиансанд е постигнал 2 победи, а 2 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 7-10. В предишните 2 мача на своя стадион ЕКСТРА Арена с Старт Кристиансанд, Домакините от Ранхайм са записали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на Ранхайм постигна успех в последния кръг в Норвегия, а при домакинствата си допусна загуба в последната си среща.

Съставът на Старт Кристиансанд е в серия от 3 последователни успеха в първенството на Норвегия, а на чужд терен постигна победа в последния си двубой.

 

Прогноза: 2   Среден Коефициент: 2.00