Рандерс - Брьондби

Суперлига - Дания

30.09.2012 20:00

3 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.42 (среден)
bet365

Като днешна прогноза мисля да пиша за футболния сблъсък от поредния кръг на футболния шампионат в Суперлигата на Дания между отборите на Рандерс и Брьондби.

Факти и статистика за днешния футболен двубой:

Рандерс

Футболистите на отбора домакин са на 7-ма позиция в класирането с актив от 13 точки, натрупани след 4 победи, едно равенство и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните 10 мача са реализирали 10 гола и са получили 18 гола в собствената мрежа. Пред собствените си верни фенове Конете е изиграл 4 двубоя до момента, в които е записал 2 победи и 2 загуби, реализирал е 5 попадения в мрежата на съперниците си и е получил 5 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Суперлига отборът на Конете е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 5-9.

Брьондби

Гостуващият тим на Брьондби е на 11-то място във временното подреждане с 8 точки, събрани след една победа, 5 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 срещи е успял да отбележи 9 попадения и е получил 13 гола в собствената мрежа. При гостуванията си отборът има 5 мача, в които има 3 равенства и 2 загуби и все още няма победа навън, отбелязал е 4 гола във вратата на противниците си и е получил 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Брьондби имат в актива си 5 равенства и 1 загуба и нямат победа, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 6 гола.

Рандерс - Брьондби - преки срещи

В последните 5 изиграни двубоя между двата състава, Рандерс има спечеленa една победа, отбора на Брьондби е постигнал 3 успеха, а един сблъсък е завършил наравно, при обща голова разлика 6-12. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу Брьондби, Домакините от Рандерс имат 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на Рандерс стигна до реми в последния кръг в Дания, а на своя стадион е в серия от 2 последователни поражения.

Съставът на гостите е с 5 последователни равни срещи в Дания, а като гост е в серия от 3 последователни равни срещи.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.42

bet365