Пяст Гливице - Заглембие Любин

Екстракласа - Полша

16.03.2018 19:00

0 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.39 (среден)
bet365

Прогнозата за днес е за футболната среща от 28-ия кръг на настоящият шампионат в Екстракласа на Полша между отборите на Пяст Гливице и Заглембие Любин. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу играчите на Заглембие Любин.

Факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Пяст Гливице

Играчите на тима домакин са на 12-то място във временното класиране с актив от 28 точки, постигнати след 6 победи, 10 равенства и 11 загуби от започването на сезона, като в изиграните 27 срещи са успели да отбележат 27 гола във вратата на противниците си и са позволили да им вкарат 36 попадения в мрежата си. Пред собствените си горещи фенове тимът на Пяст Гливице е изиграл 13 срещи досега, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 10-15.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Пяст Гливице имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-5.

Заглембие Любин

Гостуващият отбор на Заглембие Любин е 8-ми в класирането с общ актив от 38 точки, записани след 9 победи, 11 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 27 срещи има положителна голова разлика 36-31. Далеч от дома съставът е изиграл 13 двубоя досега, в които има 3 победи, 5 равенства и 5 загуби, реализирал е 14 попадения в противниковата врата и е допуснал 18 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Ченгетата има на сметката си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-7.

Пяст Гливице - Заглембие Любин - директни срещи

В предишните 5 изиграни срещи между двата състава, Пяст Гливице има записанa една победа, Заглембие Любин е записал 2 успеха, а в 2 двубоя двата съперника не са успели да се победят, при общо голово съотношение 6-8. В последните 2 двубоя на своя терен Градски стадион Пяст с отбора на Милиционерите, футболистите на Пяст Гливице са постигнали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините има успех в предишния кръг в Полша, а на своя стадион има поражение в предишния си мач.

Тимът на гостите от Заглембие Любин е с 2 поредни равенствa в Полша, а на чужд терен стигна до равенство в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.39

bet365