Порт Вейл - Милтън Кийнс Донс

Втора Лига - Англия

02.10.2018 21:45

0 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.50 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за футболния двубой от 11-ия кръг на настоящият сезон в Англия в Втора Лига между тимовете на Порт Вейл и Милтън Кийнс Донс. Порт Вейл излизат срещу гостуващите футболисти на Милтън Кийнс Донс на своя терен.

Информация за предстоящия двубой:

Порт Вейл

Порт Вейл са 16-ти в класирането с общ сбор от 14 точки, от 4 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 10 мача имат голова разлика 11-9. На своя стадион Порт Вейл е играл 5 срещи, в които е записал 3 победи, едно равенство и една загуба, отбелязал е 8 попадения в мрежата на своите гости и е допуснал 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Порт Вейл има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са записали 6 гола и са допуснали 5 гола.

Милтън Кийнс Донс

Гостуващият тим на Милтън Кийнс Донс е 13-ти в класирането с общ сбор от 15 точки, записани след 3 победи, 6 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните 10 мача има положителна голова разлика 10-8. Далеч от дома тимът е изиграл 5 двубоя досега, в които е записал една победа, 3 равенства и 1 загуба, отбелязал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал 5 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Втора Лига футболистите на Милтън Кийнс Донс са записали една победа, 4 равенства и една загуба, като са разписали в противниковата врата 6 попадения и са получили 6 попадения от играчите на своите противници.

Порт Вейл - Милтън Кийнс Донс - директни двубои

.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на Порт Вейл записа реми в последната си среща в Англия, а на своя стадион постигна реми в последната си среща.

Отборът на гостите е в серия от 2 поредни ремита в първенството, а като гост стигна до равенство в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.50

bet365