Погон Шчечин - Пяст Гливице

Екстракласа - Полша

30.07.2018 19:00

0 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.29 (среден)

Прогнозата за днес е за футболния двубой от поредния кръг на текущият футболен шампионат в Екстракласа на Полша между футболните тимове на Погон Шчечин и Пяст Гливице. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу футболистите на Пяст Гливице на своя стадион.

Информация за днешния мач:

Погон Шчечин

Домакините са на 13-та позиция в класирането без спечелена точка, след 1 загуба, като имат отрицателна голова разлика 0-1. Като домакин Погон Шчечин все още не е изиграл нито една среща до момента, при голова разлика 0-0.

В последните си 6 официални мача в Екстракласа отборът на Погон Шчечин има записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 7 попадения и са им вкарали 11 попадения.

Пяст Гливице

Съставът на гостите от Пяст Гливице се намира на трета позиция във временното подреждане с актив от 3 точки, след 1 победа от започването на новото първенство, като има положителна голова разлика 2-1. При визитите си съставът е играл 1 двубой до момента, в който е записал една победа, реализирал е 2 гола в противниковата врата и е получил само едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Екстракласа отборът на Пяст Гливице е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са записали 6 попадения и са инкасирали 6 попадения.

Погон Шчечин - Пяст Гливице - директни двубои

В последните 5 изиграни двубоя между двата съперника, Погон Шчечин е спечелил 3 победи, отбора на Пяст Гливице няма постигната нито 1 победа, а в 2 мача двата отбора са завършили без победител, при обща голова разлика 8-4. В предишните 2 срещи на своя стадион Фльориан Кригер с състава на Пяст Гливице, Домакините от Погон Шчечин са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините е в серия от 2 последователни поражения в първенството, а на собствения си терен има победа в последната си среща.

Тимът на гостите има успех в последния си двубой в шампионата, а далеч от дома постигна победа в последната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.29