Пейкан Техеран - Естеглал Техеран

Про Лига - Иран

07.02.2019 14:15

0 - 4

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.40 (среден)
bet365

През днешният ден ще се играе футболния мач от 17-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Про Лига на Иран между тимовете на Пейкан Техеран и Естеглал Техеран. Пейкан Техеран посрещат на противниковия отбор на Естеглал Техеран.

Факти и статистика за днешния мач:

Пейкан Техеран

Играчите на състава домакин са 12-ти във временното класиране със събрани 16 точки, постигнати след 4 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 срещи са успели да отбележат 15 гола в противниковата врата и са допуснали 16 гола в мрежата си. У дома отборът има 7 мача, в които има 3 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 9-7.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на Пейкан Техеран е записал само 6 поражения, което ясно показва моментната незадоволителна форма на отбора, като са вкарали в противниковата мрежа 4 гола и са инкасирали 12 гола от противниковите футболни тимове.

Естеглал Техеран

Гостуващият състав на Естеглал Техеран е 5-ти в класирането с 25 точки, от 6 победи, 7 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 15 мача е успял да вкара 18 гола и е получил 6 попадения в мрежата си. Далеч от дома отборът е изиграл 8 срещи до момента, в които има 4 победи, 3 равенства и 1 загуба, отбелязал е 12 гола във вратата на противниците си и е получил 5 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Про Лига тимът на Ес Ес е постигнал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 9-1.

Пейкан Техеран - Естеглал Техеран - директни мачове

В предишните 5 изиграни мача между двата съперника, тимът на Пейкан Техеран няма постигната нито 1 победа, отбора на Естеглал Техеран е спечелил 2 победи, а в 3 срещи двата съперника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 5-7. В предишните 2 срещи на своя терен срещу отбора на Естеглал Техеран, играчите на Пейкан Техеран нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините е в серия от 6 загуби в първенството, а на своя стадион е в серия от 3 последователни загуби.

Съставът на гостите стигна до равенство в последната си среща в Иран, а като гост е с 2 поредни успеха.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.40

bet365