Петроджет Суец - Ел Джаиш Кайро

Висша Лига Група 2 - Египет

07.03.2013 17:30

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.28 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за мача от 6-ия кръг на футболния шампионат във Висшата Лига Група 2 на Египет между съставите на Петроджет Суец и Ел Джаиш Кайро.

Накратко факти и статистика за днешния футболен двубой:

Петроджет Суец

Петроджет Суец са 4-ти в класирането с актив от 7 точки, натрупани след 2 победи, 1 равенство и една загуба през сезона, като в изиграните 4 срещи са успели да отбележат 4 гола и са допуснали 5 попадения в своята мрежа. Пред своите горещи привърженици Петроджет Суец има 2 срещи до момента, в които има една победа и 1 загуба, вкарал е 2 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 4 гола в мрежата си.

В предишните си 4 изиграни мача в първенството отборът на Петроджет Суец има записани 2 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 5 гола.

Ел Джаиш Кайро

Гостуващият отбор на Ел Джаиш Кайро заема 6-та позиция в класирането с общ сбор от 4 точки, от една победа, едно равенство и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните 4 мача има голова разлика 3-3. При гостуванията си съставът има 2 срещи досега, в които има едно равенство и 1 загуба и все още не е записал нито една победа навън, вкарал е едва едно попадение в противниковата врата и е получил 2 попадения в мрежата си.

В последните си 4 изиграни двубоя в първенството отборът на Ел Джаиш Кайро има в актива си 1 победа, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 3-3.

Петроджет Суец - Ел Джаиш Кайро - преки мачове

.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от Петроджет Суец постигна победа в последния си мач в първенството, а у дома допусна неуспех в последната си среща.

Съставът на гостите има победа в последния кръг в първенството, а като гост записа равенство в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.28

bet365