Персия Джакарта - Персеру Серуи

Лига 1 - Индонезия

08.10.2018 12:00

2 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.33 (среден)
bet365

През днешният ден ще се спра на футболната среща от поредния кръг на сезона в Лига 1 на Индонезия между футболните състави на Персия Джакарта и Персеру Серуи. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу футболистите на Персеру Серуи.

Статистика за предстоящия футболен двубой:

Персия Джакарта

Футболистите на Персия Джакарта са 4-ти в таблицата с временното класиране със събрани 36 точки, записани след 10 победи, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 двубоя имат голова разлика 33-25. Като домакин отборът на Персия Джакарта е изиграл 11 мача, в които има 6 победи, 3 равенства и 2 загуби, реализирал е 13 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 8 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 1 играчите на Персия Джакарта са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 6 вкарани и 4 получени гола.

Персеру Серуи

Съставът на гостите от Персеру Серуи е на 17-то място в класирането с актив от 24 точки, записани след 6 победи, 6 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 мача е вкарал 18 попадения в противниковата врата и е получил 27 гола във вратата си. Навън отборът е играл 11 мача, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 7 загуби, реализирал е 7 попадения във вратата на приемащите го състави и е позволил да му отбележат 19 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Персеру Серуи са записали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са отбелязали в вратата на съперниците си 9 попадения и са допуснали 11 попадения от футболистите на своите противници.

Персия Джакарта - Персеру Серуи - директни срещи

В последните 3 сблъсъка между двата тима, Персия Джакарта има постигнати 2 победи, а отбора на Персеру Серуи има спечеленa 1 победа, при общо голово съотношение 5-3. В предишната среща пред своите привърженици с Персеру Серуи, играчите на Персия Джакарта са записали една победа.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Персия Джакарта има поражение в предишния кръг в първенството, а при домакинствата си постигна успех в последния си двубой.

Отборът на Персеру Серуи има неуспех в предишния си двубой в първенството, а при гостуванията си е с 2 последователни загуби.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.33

bet365