Перджолетезе - Новара

Серия С - Група А - Италия

24.03.2024 15:00

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.37 (среден)

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от поредния кръг на футболния шампионат в Италия в Серия С - Група А между футболистите на Перджолетезе и Новара.

Накратко факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Перджолетезе

Перджолетезе са 16-ти в таблицата с актив от 36 точки, натрупани след 11 победи, 3 равенства и 18 загуби през сезона, като в изиграните 32 двубоя са вкарали 37 попадения във вратата на противниците си и са допуснали 44 гола във вратата си. На собствения си терен Перджолетезе има 16 срещи до момента, в които има 6 победи, 2 равенства и 8 загуби, отбелязал е 19 гола в противниковата врата и е допуснал 22 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Перджолетезе имат на сметката си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 8 гола.

Новара

Тимът на гостите от Новара е 17-ти в класирането със събрани 34 точки, записани след 6 победи, 16 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 32 срещи е реализирал 30 гола в противниковата врата и е получил 43 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът е играл 16 двубоя, в които е записал 2 победи, 11 равенства и 3 загуби, отбелязал е 13 гола в мрежата на своите домакини и е позволил да му вкарат 17 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Серия С - Група А съставът на Бианкоадзурите е записал само 6 равенства, като са вкарали в противниковата мрежа 4 попадения и са допуснали 4 попадения от противниковите футболни състави.

Перджолетезе - Новара - преки двубои

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата състава, тимът на Перджолетезе е спечелил 3 успеха, отбора на Новара има постигнатa една победа, а в една среща двата съперника са си разделили точките, при общо голово съотношение 6-3. В предишните 2 мача пред своите привърженици срещу Новара, играчите на Перджолетезе са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Перджолетезе постигна победа в последната си среща в Италия, а на собствения си терен е в серия от 2 последователни загуби.

Отборът на Новара е в серия от 6 поредни равенствa в Италия, а на чужд терен е с 3 поредни равни срещи.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.37