Пенибонт - Кардиф Метрополитън

Висша Лига - Уелс

09.11.2021 21:45

2 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.46 (среден)

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 13-ия кръг на първенството в Уелс - Висша Лига между футболните тимове на Пенибонт и Кардиф Метрополитън.

Информация за предстоящия мач:

Пенибонт

Пенибонт са 4-ти във временното класиране с общ актив от 17 точки, записани след 4 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 мача са реализирали 19 попадения в противниковата врата и са получили 16 попадения в своята мрежа. Пред собствените си предани почитатели Пенибонт е играл 6 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба у дома, при обща голова разлика 7-5.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига футболистите на Пенибонт имат на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са разписали в вратата на противниците си 9 гола и са допуснали 8 гола от противниковите футболни тимове.

Кардиф Метрополитън

Тимът на гостите от Кардиф Метрополитън е на 9-та позиция в таблицата с временното подреждане с 15 точки, натрупани след 4 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 срещи е реализирал 11 гола в противниковата врата и е допуснал 20 попадения в мрежата си. Като гост съставът е изиграл 6 срещи, в които има 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 2 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 7 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Кардиф Метрополитън имат в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 6-11.

Пенибонт - Кардиф Метрополитън - директни срещи

В последните 5 играни двубоя между двата съперника, отборът на Пенибонт има постигнати 2 победи, отбора на Кардиф Метрополитън също има записани 2 победи, а една среща е завършил с равенство, при общо голово съотношение 6-7. В предишните 2 срещи пред своите фенове срещу състава на Кардиф Метрополитън, играчите на Пенибонт имат 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Пенибонт има неуспех в последния си мач в шампионата на Уелс, а при домакинствата си е с 2 последователни успеха.

Съставът на гостите от Кардиф Метрополитън е в серия от 2 поредни поражения в Уелс, а като гост допусна поражение в последния си двубой.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.46