Пекин Гуоан - Хъбей Чайна Форчън

Супер Лига - Китай

02.08.2018 14:35

6 - 3

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.61 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между футболните тимове на Пекин Гуоан и Хъбей Чайна Форчън от 15-ия кръг на футболното първенство в Китай в Супер Лига. Треньора на домакините извежда на своите футболисти срещу Хъбей Чайна Форчън.

Накратко малко факти и статистика за днешния мач:

Пекин Гуоан

Играчите на Пекин Гуоан са лидери в класирането с общ актив от 29 точки, събрани след 8 победи, 5 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 14 срещи са успели да вкарат 32 попадения и са позволили да им вкарат 21 попадения във вратата си. Пред собствените си горещи почитатели съставът на Пекин Гуоан е играл 7 мача до момента, в които е записал 4 победи, 3 равенства и нито 1 загуба у дома, реализирал е 18 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 11 гола в своята врата.

В предишните си 6 официални срещи в Супер Лига футболистите на Пекин Гуоан са постигнали 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са разписали в противниковата мрежа 13 попадения и са допуснали 8 гола от противниковите състави.

Хъбей Чайна Форчън

Тимът на гостите от Хъбей Чайна Форчън се намира на 11-то място в класирането с актив от 18 точки, постигнати след 4 победи, 6 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 14 двубоя има голова разлика 18-18. При гостуванията си тимът е играл 7 срещи до момента, в които има 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, отбелязал е 11 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 11 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Супер Лига тимът на Хъбей Чайна Форчън е записал 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, като са отбелязали 6 попадения и са инкасирали 6 гола.

Пекин Гуоан - Хъбей Чайна Форчън - директни срещи

В последните 4 изиграни двубоя между двата противника, Пекин Гуоан има постигнатa 1 победа, а състава на Хъбей Чайна Форчън има спечелени 3 победи, при обща голова разлика 2-8. В последните 2 срещи пред своите фенове с отбора на Хъбей Чайна Форчън, Домакините от Пекин Гуоан нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините постигна реми в последния кръг в първенството на Китай, а на собствения си терен е с 2 победи.

Тимът на гостите е в серия от 3 равни срещи в Китай, а далеч от дома е в серия от 2 поредни равенствa.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.61

bet365