Пауър Динамос - Нчанга Рейнджърс

Супер Лига - Замбия

16.11.2022 15:00

Прогноза:1
Коефициент:1.85 (среден)

През днешният ден ще се спра на двубоя между футболните тимове на Пауър Динамос и Нчанга Рейнджърс от 13-ия кръг на сезона в Супер Лига на Замбия.

Статистика за предстоящия футболен мач:

Пауър Динамос

Пауър Динамос заемат втора позиция в таблицата с актив от 22 точки, след 6 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 12 двубоя са вкарали 16 гола във вратата на противниците си и са позволили да им вкарат 7 попадения в мрежата си. На домашна сцена отборът на Пауър Динамос е изиграл 6 двубоя, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, вкарал е 8 гола във вратата на противниците си и е допуснал 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Пауър Динамос има на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 11-5.

Нчанга Рейнджърс

Гостуващият тим на Нчанга Рейнджърс е на 11-та позиция във временното класиране с актив от 17 точки, записани след 4 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 12 мача има голова разлика 9-10. На чужд терен отборът има 6 мача до момента, в които е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 5-8.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Нчанга Рейнджърс има записани една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали в мрежата на съперниците си 4 гола и са инкасирали 6 попадения от футболистите на съперниците си.

Пауър Динамос - Нчанга Рейнджърс - преки двубои

.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на Пауър Динамос постигна победа в последния кръг в шампионата на Замбия, а на собствения си стадион има загуба в предишната си среща.

Съставът на Нчанга Рейнджърс постигна успех в предишния кръг в шампионата на Замбия, а на чужд терен стигна до реми в последната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.85