Партизан Белград - Цървена Звезда Белград

Суперлига - Сърбия

31.08.2022 21:00

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.58 (среден)

През днешният ден ще се спра на сблъсъка между съставите на Партизан Белград и Цървена Звезда Белград от 9-ия кръг на шампионата в Суперлига на Сърбия.

Факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Партизан Белград

Домакините заемат 8-мо място в класирането с 11 точки, след 3 победи, 2 равенства и една загуба от началото на сезона, като в изиграните 6 двубоя имат положителна голова разлика 9-4. На домашна сцена Партизан Белград е изиграл един мач, в който е записал 1 равенство, при голова разлика 0-0.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Черно-белите имат записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 9-4.

Цървена Звезда Белград

Съставът на гостите от Цървена Звезда Белград е водач в класирането с 18 точки, след 6 успеха от започването на новия шампионат, като в изиграните 6 мача има голова разлика 25-2. Далеч от дома съставът е играл един мач досега, в който има една победа, при обща голова разлика 2-1.

В последните си 6 официални двубоя в Суперлига съставът на Цървена Звезда Белград има на сметката си само победи и показват, че се намират отлична форма, при обща голова разлика 25-2.

Партизан Белград - Цървена Звезда Белград - преки двубои

В последните 5 срещи между двата състава, Валяците няма спечелена нито 1 победа, отбора на Цървена Звезда Белград има записани 2 победи, а в 3 мача двата състава не са съумели да се победят, при обща голова разлика 2-5. В последните 2 срещи на своя стадион Партизан с отбора на Цървена Звезда Белград, футболистите на Партизан Белград нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Партизан Белград е в серия от 2 поредни успеха в първенството, а при домакинствата си записа равенство в предишната си среща.

Съставът на гостите от Цървена Звезда Белград е с 6 успеха в шампионата на Сърбия, а като гост е с 4 успеха.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.58