ПЕПО Лапеенранта - ЙИППО Йоенсуу

Каконен Група А - Финландия

29.08.2019 18:30

1 - 3

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.50 (среден)
bet365

През днешният ден ще се играе футболния сблъсък между ПЕПО Лапеенранта и ЙИППО Йоенсуу от 18-ия кръг на първенството в Каконен Група А на Финландия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия отбор на ЙИППО Йоенсуу на своя стадион.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния мач:

ПЕПО Лапеенранта

Играчите на отбора домакин се намират на 9-та позиция в класирането с актив от 21 точки, записани след 6 победи, 3 равенства и 8 загуби от началото на първенството, като в изиграните 17 срещи са успели да реализират 25 гола в противниковата врата и са допуснали 20 гола в мрежата си. У дома ПЕПО Лапеенранта има 7 срещи досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 12 гола в мрежата на съперниците си и е получил 8 гола във вратата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на ПЕПО Лапеенранта са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 11-3.

ЙИППО Йоенсуу

Тимът на гостите от ЙИППО Йоенсуу се намира на второ място в таблицата с актив от 31 точки, след 7 победи и 10 равенства, като отбора все още не е допуснал загуба от началото на шампионата, като в изиграните общо 17 срещи има голова разлика 22-9. Далеч от дома отборът е изиграл 8 мача, в които е записал 3 победи, 5 равенства и все още няма загуба навън, отбелязал е 10 попадения във вратата на посрещащите го състави и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на ЙИППО Йоенсуу има на сметката си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, като са разписали в мрежата на своите противници 9 попадения и са инкасирали 2 гола от играчите на своите съперници.

ПЕПО Лапеенранта - ЙИППО Йоенсуу - преки двубои

В последните 3 мача между двата състава, тимът на ПЕПО Лапеенранта не е постигнал нито 1 победа, отбора на ЙИППО Йоенсуу има постигнати 2 победи, а 1 мач е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 2-4. В предишната среща у дома с ЙИППО Йоенсуу, футболистите на ПЕПО Лапеенранта нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на ПЕПО Лапеенранта е с 2 последователни поражения в първенството на Финландия, а на собствения си стадион е в серия от 2 победи.

Отборът на ЙИППО Йоенсуу записа реми в предишната си среща в Финландия, а на чужд терен постигна успех в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.50

bet365