ПЕПО Лапеенранта - НЯС Нурмиярви

Каконен Група А - Финландия

07.07.2018 15:00

0 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.30 (среден)

Прогнозата днес е за футболната среща между футболните тимове на ПЕПО Лапеенранта и НЯС Нурмиярви от 12-ия кръг на футболния шампионат в Финландия в Каконен Група А.

Факти и данни за предстоящия футболен мач:

ПЕПО Лапеенранта

Домакините са първи в таблицата с 23 точки, след 6 победи и 5 равенства, като тима все още няма загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 11 срещи имат голова разлика 18-7. У дома тимът на ПЕПО Лапеенранта е изиграл 6 мача досега, в които има 5 победи, 1 равенство и нито една загуба у дома, отбелязал е 12 гола във вратата на гостуващите тимове и е позволил да му отбележат 3 гола във вратата си.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на ПЕПО Лапеенранта има на сметката си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, като са отбелязали 10 попадения и са получили 4 попадения.

НЯС Нурмиярви

Тимът на гостите от НЯС Нурмиярви заема 11-то място в таблицата с 12 точки, след 3 победи, 3 равенства и 5 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 11 двубоя има голова разлика 13-21. Като гост отборът е играл 6 срещи, в които е записал 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 7-15.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на НЯС Нурмиярви е записал една победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 7-14.

ПЕПО Лапеенранта - НЯС Нурмиярви - директни двубои

В последният мач между двата съперника, тимът на ПЕПО Лапеенранта не е записал нито 1 победа, отбора на НЯС Нурмиярви също не е постигнал нито 1 победа, а в един сблъсък двата тима са стигнали до подялба на точките.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините постигна успех в предишния си мач в първенството, а при домакинствата си има успех в предишния си двубой.

Тимът на гостите е в серия от 2 загуби в Финландия, а като гост е в серия от 4 поредни поражения.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.30