ПЕПО Лапеенранта - Гнистан Хелзинки

Каконен Група А - Финландия

31.05.2018 19:00

3 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.44 (среден)
bet365

Като днешна прогноза ще анализирам футболния двубой между ПЕПО Лапеенранта и Гнистан Хелзинки от поредния кръг на шампионата в Финландия в турнира Каконен Група А. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия отбор на Гнистан Хелзинки на домашния си терен.

Факти и статистика за днешната среща:

ПЕПО Лапеенранта

Домакините са 2-ри в таблицата с актив от 12 точки, след 3 победи и 3 равенства, като тима все още няма загуба от началото на шампионата, като в изиграните 6 мача са вкарали 9 гола в мрежата на съперниците си и са получили 4 гола в мрежата си. На собствения си терен ПЕПО Лапеенранта има 3 двубоя до момента, в които има 3 победи, реализирал е 5 попадения в противниковата врата и все още не е инкасирал нито един гол в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на ПЕПО Лапеенранта са записали 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 9 вкарани и 4 получени гола.

Гнистан Хелзинки

Гостуващият състав на Гнистан Хелзинки е на първа позиция в класирането с актив от 16 точки, след 5 победи и едно равенство, като състава все още е без загуба от началото на първенството, като в изиграните общо 6 двубоя има голова разлика 14-4. Навън съставът има 2 мача до момента, в които има 2 успеха, реализирал е 4 попадения в противниковата врата и е получил 2 гола във вратата си.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Гнистан Хелзинки имат записани 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, при обща голова разлика 14-4.

ПЕПО Лапеенранта - Гнистан Хелзинки - директни мачове

В последните 2 изиграни срещи между двата тима, ПЕПО Лапеенранта не е постигнал нито една победа, а отбора на Гнистан Хелзинки има постигнати 2 победи, при общо голово съотношение 2-4. В последната среща пред своите фенове с Гнистан Хелзинки, Домакините от ПЕПО Лапеенранта нямат победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините постигна реми в предишния си двубой в първенството, а на собствения си терен е с 4 поредни победи.

Тимът на гостите стигна до реми в последната си среща в шампионата на Финландия, а далеч от дома е с 2 поредни победи.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.44

bet365