Оуд Хеверле Льовен - Рьозеларе

Първа Дивизия Б - Белгия

01.02.2019 21:30

0 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.80 (среден)
bet365

Като днешна прогноза мисля да обърна внимание на мача от поредния кръг на текущият шампионат в Белгия в Първа Дивизия Б между футболните отбори на Оуд Хеверле Льовен и Рьозеларе. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващите играчи на Рьозеларе на Стадуим Ден Дрееф.

Факти и данни за днешния футболен мач:

Оуд Хеверле Льовен

Оуд Хеверле Льовен са 7-ми в таблицата с общ актив от 7 точки, натрупани след 2 победи, едно равенство и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните 9 мача имат отрицателна голова разлика 12-18. Пред своите горещи фенове отборът е играл 4 двубоя досега, в които има 1 победа и 3 загуби, при голова разлика 5-8.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Оуд Хеверле Льовен са постигнали 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са записали 6 попадения и са инкасирали 12 попадения.

Рьозеларе

Гостуващият отбор на Рьозеларе е 6-ти в таблицата с временното подреждане с общ актив от 9 точки, постигнати след 2 победи, 3 равенства и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 9 срещи е реализирал 10 гола и е получил 12 попадения в собствената врата. При визитите си тимът има 4 срещи, в които е записал една победа, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 5-7.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Рьозеларе има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са разписали 8 попадения и са получили 7 гола.

Оуд Хеверле Льовен - Рьозеларе - директни мачове

В предишните 5 срещи между двата съперника, Оуд Хеверле Льовен има спечеленa една победа, състава на Рьозеларе е постигнал 2 успеха, а в 2 двубоя двата противника са си разделили точките, при общо голово съотношение 7-7. В предишните 2 срещи у дома срещу отбора на Рьозеларе, футболистите на Оуд Хеверле Льовен нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините постигна победа в последния кръг в първенството на Белгия, а на своя стадион е с 3 поредни поражения.

Съставът на гостите има загуба в предишната си среща в Белгия, а при визитите си постигна равенство в предишната си среща.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.80

bet365