Осиек - Рудеш Загреб

Първа Лига - Хърватска

05.08.2018 19:30

3 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.30 (среден)
bet365

Прогнозата за днес е за футболната среща от поредния кръг на футболния шампионат в Първа Лига на Хърватска между съставите на Осиек и Рудеш Загреб. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу играчите на Рудеш Загреб на домашния си стадион.

Фактите за днешната среща:

Осиек

Осиек се намират на 4-то място в таблицата с актив от 3 точки, след 1 победа от започването на новото първенство, като имат голова разлика 4-1. Пред собствените си горещи привърженици съставът е изиграл един двубой до момента, в който е записал една победа, при обща голова разлика 4-1.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Осиек имат на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 9-7.

Рудеш Загреб

Съставът на гостите от Рудеш Загреб е 5-ти във временното подреждане с 1 точка, след 1 равенство, като има голова разлика 1-1. Като гост съставът има един двубой, в който е записал 1 равенство, вкарал е само един гол в противниковата мрежа и е получил едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Лига тимът на Рудеш Загреб е постигнал 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 5 гола.

Осиек - Рудеш Загреб - преки срещи

В предишните 4 сблъсъка между двата съперника, Синьо- белите има записанa една победа, тима на Рудеш Загреб също е постигнал една победа, а в 2 двубоя двата тима не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 5-3. В последните 2 срещи у дома срещу Рудеш Загреб, играчите на Осиек имат 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините постигна успех в предишната си среща в шампионата, а на собствения си стадион е в серия от 2 последователни успеха.

Съставът на гостите от Рудеш Загреб е с 2 поредни ремита в Хърватска, а далеч от дома е в серия от 3 последователни ремита.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.30

bet365