Осиек - Локомотив Загреб

Първа Лига - Хърватска

22.07.2013 21:15

1 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.40 (среден)
bet365

През днешният ден ще обърна внимание на срещата между футболните отбори на Осиек и Локомотив Загреб от 3-ия кръг на шампионата в Хърватска в Първа Лига.

Информация за предстоящия двубой:

Осиек

Футболистите на Осиек са 9-ти във временното подреждане без записана точка, след 1 загуба, като имат голова разлика 1-3. На домашна сцена Синьо- белите все още няма изиграна среща до момента, като все още не е успял да се разпише в мрежата на противниците си и все още не е инкасирал нито едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Лига футболистите на Синьо- белите имат в актива си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 3-7.

Локомотив Загреб

Тимът на гостите от Локомотив Загреб се намира на 5-то място в класирането с общ сбор от 3 точки, след 1 победа от началото на новия шампионат, като има голова разлика 2-0. Далеч от дома отборът е играл един двубой до момента, в който има една победа, реализирал е 2 попадения в мрежата на посрещащите го тимове и все още не е допуснал нито едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Лига футболистите на Локомотив Загреб са постигнали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 6-3.

Осиек - Локомотив Загреб - директни мачове

В предишните 5 срещи между двата противника, Осиек има спечеленa една победа, отбора на Локомотив Загреб има записани 2 победи, а 2 мача са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 6-5. В предишните 2 срещи пред своите фенове срещу Локомотив Загреб, играчите на Осиек нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините има загуба в предишната си среща в първенството, а на своя стадион постигна победа в последната си среща.

Съставът на Локомотив Загреб постигна победа в предишния кръг в първенството, а като гост има успех в предишния си мач.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.40

bet365