Орлеан - Вилфранш-Божоле

Лига Национал - Франция

30.09.2022 20:30

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.33 (среден)

Като днешна прогноза ще дам прогноза за мача между Орлеан и Вилфранш-Божоле от 8-ия кръг на първенството в Лига Национал на Франция.

Накратко факти и статистика за днешния футболен мач:

Орлеан

Домакините от Орлеан са на 5-то място в таблицата със събрани 11 точки, след 2 победи и 5 равенства, като тима все още не е допуснал загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 7 мача имат голова разлика 9-4. У дома Орлеан е изиграл 3 срещи до момента, в които е записал 3 равни срещи, при голова разлика 2-2.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Орлеан има на сметката си една победа, 5 равенства и нито една загуба, като са вмъкнали на противника си 6 гола и са получили 4 гола.

Вилфранш-Божоле

Отборът на гостите от Вилфранш-Божоле е на 10-та позиция във временното подреждане с 9 точки, постигнати след 2 победи, 3 равенства и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 7 мача има голова разлика 9-8. На чужд терен тимът е изиграл 3 мача, в които е записал 1 равенство и 2 загуби и все още не е записал нито една победа навън, вкарал е 2 гола в противниковата врата и е допуснал 4 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Лига Национал играчите на Вилфранш-Божоле имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали 8 гола и са допуснали 7 гола.

Орлеан - Вилфранш-Божоле - директни срещи

В последните 4 играни сблъсъка между двата противника, Орлеан няма нито 1 победа, а отбора на Вилфранш-Божоле е записал 4 успеха, при обща голова разлика 2-7. В последните 2 срещи на своя терен Стад де ла Соурс с Вилфранш-Божоле, играчите на Орлеан нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на Орлеан е в серия от 4 последователни равенствa в първенството, а на собствения си стадион е в серия от 3 последователни равни срещи.

Съставът на гостите има успех в последната си среща в шампионата, а далеч от дома постигна равенство в предишния си двубой.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.33