Ордабаси Шимкент - Кайсар Къзълорда

Висша Лига - Казахстан

05.07.2018 17:00

1 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.78 (среден)

През днешният ден ще се спра на срещата между футболните състави на Ордабаси Шимкент и Кайсар Къзълорда от поредния кръг на настоящето първенство в Висша Лига на Казахстан.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния футболен мач:

Ордабаси Шимкент

Ордабаси Шимкент са 4-ти в таблицата с 22 точки, след 7 победи, 1 равенство и 8 загуби през сезона, като в изиграните 16 срещи са отбелязали 21 попадения в противниковата врата и са допуснали 28 попадения в собствената мрежа. На собствения си стадион Кажимукан Мунайтпасов отборът на Ордабаси Шимкент е изиграл 8 мача досега, в които е записал 5 победи и 3 загуби, реализирал е 11 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 9 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига тимът на Ордабаси Шимкент е постигнал 2 победи и 4 загуби, като са отбелязали в вратата на противниците си 8 гола и са допуснали 13 попадения от противниковите футболни тимове.

Кайсар Къзълорда

Гостуващият тим на Кайсар Къзълорда се намира на 10-та позиция в класирането със събрани 16 точки, от 3 победи, 7 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните 16 двубоя има голова разлика 10-13. Като гост тимът е играл 7 срещи, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, вкарал е 5 гола в противниковата мрежа и е получил 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Кайсар Къзълорда са записали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са реализирали в вратата на противниците си 2 гола и са получили 4 гола от противниковите футболни състави.

Ордабаси Шимкент - Кайсар Къзълорда - преки срещи

В последните 5 сблъсъка между двата отбора, Ордабаси Шимкент е постигнал 2 победи, отбора на Кайсар Къзълорда няма нито една победа, а в 3 двубоя двата отбора са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 4-2. В последните 2 срещи на своя терен Кажимукан Мунайтпасов срещу Кайсар Къзълорда, Домакините от Ордабаси Шимкент са записали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на Ордабаси Шимкент има неуспех в последния си мач в първенството, а на собствения си стадион има успех в последната си среща.

Тимът на гостите допусна поражение в предишната си среща в Казахстан, а като гост има успех в предишния си мач.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.78