Оливейрензе - Бенфика Б

Сегунда Лига - Португалия

08.08.2017 21:00

2 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.45 (среден)
bet365

През днешният ден ще се разгледам футболния сблъсък от 2-ия кръг на футболния сезон в Сегунда Лига на Португалия между съставите на Оливейрензе и Бенфика Б. Играчите на Оливейрензе излизат срещу гостуващия отбор на Бенфика Б на Ещадио Карлос Осорио.

Факти и данни за днешния двубой:

Оливейрензе

Футболистите на Оливейрензе са 17-ти в таблицата без спечелена точка, от началото на новия шампионат, като имат голова разлика 0-0. На своя терен UDO все още не е изиграл нито една среща досега, при голова разлика 0-0.

В предишните си 6 официални двубоя в Сегунда Лига съставът на UDO има на сметката си една победа и 5 загуби, като са вкарали 5 попадения и са им вкарали 14 гола.

Бенфика Б

Гостуващият тим на Бенфика Б е на 17-то място в класирането с нула точки от началото на новия шампионат, като има голова разлика 0-0. Навън тимът все още няма изиграна среща досега, като все още не е вкарал нито едно попадение в противниковата врата и все още не е получил нито едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Бенфика Б е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 9 гола и са им вкарали 10 попадения.

Оливейрензе - Бенфика Б - преки двубои

В последните 5 играни сблъсъка между двата противника, UDO няма постигната нито една победа, а състава на Бенфика Б има записани 5 успеха, при общо голово съотношение 3-10. В последните 2 срещи на своя терен Ещадио Карлос Осорио с тима на Бенфика Б, играчите на Оливейрензе нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 4 загуби в шампионата, а на собствения си терен е в серия от 2 загуби.

Отборът на гостите от Бенфика Б е с 2 последователни поражения в шампионата, а далеч от дома има неуспех в предишния си двубой.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.45

bet365