Олимпик Ташкент - Навбахор Наманган

Суперлига - Узбекистан

05.07.2022 18:00

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:2
Коефициент:1.88 (среден)

През днешният ден мисля да обърна внимание на футболния двубой между футболистите на Олимпик Ташкент и Навбахор Наманган от поредния кръг на футболното първенство в Суперлигата на Узбекистан.

Накратко информацията за предстоящия футболен двубой:

Олимпик Ташкент

Играчите на състава домакин са 8-ми във временното подреждане с общ сбор от 13 точки, записани след 2 победи, 7 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните 12 срещи имат голова разлика 11-11. Като домакин Олимпик Ташкент е играл 6 срещи, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 3-6.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Олимпик Ташкент има в актива си 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 4-6.

Навбахор Наманган

Тимът на гостите от Навбахор Наманган е втори в таблицата с 24 точки, постигнати след 7 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 12 двубоя има положителна голова разлика 14-7. Навън тимът има 5 срещи, в които има 4 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 7-4.

В последните си 6 официални двубоя в Суперлига съставът на Навбахор Наманган има записани 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали 7 попадения и са им вкарали 2 гола.

Олимпик Ташкент - Навбахор Наманган - преки срещи

.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на Олимпик Ташкент е с 2 ремита в Узбекистан, а на своя стадион има успех в последния си двубой.

Тимът на гостите от Навбахор Наманган има победа в последния кръг в Узбекистан, а като гост е в серия от 3 победи.

 

Прогноза: 2   Среден Коефициент: 1.88