Олимпия Любляна - Мура

Първа Лига - Словения

08.03.2020 21:15

1 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.72 (среден)
bet365

През днешният ден ще се изиграе сблъсъка между футболистите на Олимпия Любляна и Мура от 25-ия кръг на текущият футболен шампионат в Словения в Първа Лига. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия отбор на Мура на Стожице.

Накратко факти и статистика за предстоящия мач:

Олимпия Любляна

Домакините са водачи в таблицата с временното подреждане с 47 точки, след 14 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 24 срещи са успели да вкарат 51 гола и са позволили да им отбележат 29 гола в мрежата си. На своя стадион Стожице Драконите е играл 11 срещи, в които има 6 победи, 2 равенства и 3 загуби, отбелязал е 27 попадения във вратата на гостуващите състави и е позволил да му вкарат 16 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Лига съставът на Зелено-белите е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6-7.

Мура

Съставът на гостите от Мура е на 5-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 38 точки, натрупани след 9 победи, 11 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 24 мача е успял да реализира 37 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 29 попадения в собствената мрежа. Като гост съставът е играл 12 мача, в които има 3 победи, 7 равенства и 2 загуби, отбелязал е 15 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 14 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Лига играчите на Мура имат на сметката си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са разписали в вратата на съперниците си 6 гола и са допуснали 7 попадения от футболистите на противниците си.

Олимпия Любляна - Мура - преки срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата тима, Олимпия Любляна е записал една победа, отбора на Мура също е спечелил 1 победа, а 3 срещи са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 5-6. В последните 2 срещи у дома с отбора на Мура, футболистите на Олимпия Любляна са записали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините постигна успех в последния си двубой в шампионата на Словения, а на своя стадион е с 2 поредни поражения.

Отборът на гостите е в серия от 2 равенствa в първенството, а на чужд терен постигна равенство в последния си мач.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.72

bet365