Олимпия Любляна - Домжале

Първа Лига - Словения

21.07.2019 21:10

4 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:2.20 (среден)
bet365

През днешният ден ще се спра на футболния сблъсък между футболистите на Олимпия Любляна и Домжале от поредния кръг на футболния шампионат в Първа Лига на Словения. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу гостуващите играчи на Домжале.

Факти и данни за предстоящата среща:

Олимпия Любляна

Играчите на тима домакин са 2-ри във временното подреждане с общ сбор от 3 точки, след 1 победа от началото на новия футболен шампионат, като са отбелязали 2 попадения в противниковата врата и са получили 0 гола в собствената врата. У дома Олимпия Любляна все още няма изиграна среща досега, като все още не се е разписал в мрежата на съперниците си и все още не е получил нито едно попадение в собствената мрежа.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Олимпия Любляна има в актива си 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 9-6.

Домжале

Гостуващият състав на Домжале е на 4-то място във временното подреждане само с 1 точка, след 1 равенство, като има голова разлика 2-2. Далеч от дома отборът все още не е изиграл нито един мач до момента, като все още не е успял да се разпише във вратата на противниците си и все още не е допуснал нито едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Домжале има в актива си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика 15-7.

Олимпия Любляна - Домжале - директни мачове

В предишните 5 изиграни двубоя между двата съперника, тимът на Олимпия Любляна има спечелени 2 победи, отбора на Домжале има записанa една победа, а 2 мача са завършили реми, при обща голова разлика 11-11. В последните 2 срещи на своя стадион Стожице с Домжале, играчите на Олимпия Любляна нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините от Олимпия Любляна има успех в предишния си мач в Словения, а на собствения си стадион има победа в последната си среща.

Отборът на гостите от Домжале постигна реми в предишната си среща в шампионата на Словения, а далеч от дома е с 4 последователни победи.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 2.20

bet365