Олесунд - Ранхайм

Първа Дивизия - Норвегия

23.06.2024 18:00

1 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.40 (среден)

Прогнозата днес е за двубоя между футболните тимове на Олесунд и Ранхайм от 14-ия кръг на настоящето първенство в Норвегия Първа Дивизия.

Информация за днешния футболен сблъсък:

Олесунд

Играчите на домакините от Олесунд са 16-ти в таблицата с 9 точки, записани след 2 победи, 3 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 13 срещи са отбелязали 15 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 29 гола в мрежата си. Пред своите горещи почитатели отборът има 7 срещи досега, в които има 1 победа, 2 равенства и 4 загуби, реализирал е 10 гола в противниковата врата и е допуснал 17 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Олесунд е постигнал 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 14 получени гола.

Ранхайм

Съставът на гостите от Ранхайм е 11-ти във временното класиране с 14 точки, след 3 победи, 5 равенства и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 13 двубоя е вкарал 21 попадения в противниковата врата и е инкасирал 22 попадения във вратата си. При гостуванията си отборът има 7 двубоя, в които е записал 4 равенства и 3 загуби и все още са без победа навън, вкарал е 10 попадения в мрежата на приемащите го състави и е получил 13 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Ранхайм са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 12-11.

Олесунд - Ранхайм - директни мачове

В последните 2 играни срещи между двата съперника, тимът на Олесунд няма нито една победа, Ранхайм също няма спечелена нито 1 победа, а в 2 двубоя двата противника не са успели да се победят, при общо голово съотношение 4-4. В предишната среща у дома срещу Ранхайм, футболистите на Олесунд нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на Олесунд допусна поражение в предишния кръг в първенството, а на своя стадион стигна до равенство в предишната си среща.

Отборът на Ранхайм има успех в последната си среща в Норвегия, а като гост записа равенство в предишния си двубой.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.40