Одеволд - Йоргрите

Суперетан Лига - Швеция

08.04.2024 20:00

0 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.36 (среден)

Днешната прогноза е за футболния мач от поредния кръг на текущият сезон в Швеция в Суперетан Лига между Одеволд и Йоргрите.

Накратко малко факти и статистика за днешния футболен мач:

Одеволд

Домакините са трети в таблицата с общ сбор от 3 точки, след 1 победа от началото на новото футболно първенство, като са успели да отбележат 2 попадения и са инкасирали 1 гола в мрежата си. У дома Одеволд все още няма изиграна среща до момента, при голова разлика 0-0.

В предишните си 1 официални мача в Суперетан Лига футболистите на Одеволд са постигнали 1 победа, като са записали в противниковата врата 2 гола и са допуснали 1 попадения от футболистите на своите противници.

Йоргрите

Отборът на гостите от Йоргрите заема 11-та позиция в таблицата без нито една точка, след 1 загуба, като е успял да вкара 1 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 2 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът все още няма изиграна среща до момента, като все още не е вкарал нито един гол във вратата на посрещащите го отбори и все още не е позволил да му отбележат нито един гол в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Йоргрите имат на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 6-8.

Одеволд - Йоргрите - директни срещи

.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините от Одеволд има победа в предишния си двубой в шампионата на Швеция, а при домакинствата си е с 0 поредни загуби.

Отборът на гостите има поражение в предишния кръг в първенството, а далеч от дома има успех в последната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.36