Одеволд - Торнс

Първа Дивизия - Юг - Швеция

18.06.2022 17:00

2 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.40 (среден)

През днешният ден ще разгледам срещата от поредния кръг на шампионата в Първа Дивизия - Юг на Швеция между тимовете на Одеволд и Торнс.

Информация за предстоящата среща:

Одеволд

Одеволд са на трето място в класирането с общ актив от 23 точки, от 7 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 12 мача са реализирали 23 попадения и са позволили да им отбележат 9 гола в своята мрежа. У дома Одеволд е играл 6 двубоя, в които има 3 победи, 2 равенства и една загуба, вкарал е 10 гола в противниковата врата и е допуснал 3 попадения във вратата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Одеволд имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 4-4.

Торнс

Отборът на гостите от Торнс е 10-ти в класирането с 15 точки, събрани след 4 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 мача е реализирал 16 попадения във вратата на противниците си и е инкасирал 20 гола в собствената мрежа. На чужд терен отборът е изиграл 6 срещи досега, в които има 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 4-10.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия - Юг тимът на Торнс има на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 5 гола.

Одеволд - Торнс - директни мачове

В последните 4 двубоя между двата отбора, Одеволд е записал една победа, отбора на Торнс също е записал една победа, а 2 мача са завършили наравно, при обща голова разлика 1-2. В последните 2 срещи у дома с Торнс, Домакините от Одеволд нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините от Одеволд е с 2 последователни поражения в първенството на Швеция, а у дома допусна неуспех в последния си двубой.

Съставът на гостите е в серия от 2 поредни успеха в Швеция, а на чужд терен има победа в последната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.40