Нуева Чикаго - Химнасия Мендоса

Примера Б Насионал - Аржентина

12.11.2018 20:30

4 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.30 (среден)
bet365

Днес ще се изиграе сблъсъка между футболните тимове на Нуева Чикаго и Химнасия Мендоса от 10-ия кръг на футболния шампионат в Аржентина в Примера Б Насионал. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите играчи на Химнасия Мендоса на своя стадион.

Накратко информацията за предстоящия мач:

Нуева Чикаго

Играчите на състава домакин са втори в таблицата с 19 точки, натрупани след 6 победи, едно равенство и една загуба през сезона, като в изиграните общо 8 срещи имат голова разлика 8-4. У дома Нуева Чикаго има 4 срещи до момента, в които има 3 победи, 1 равенство и все още няма поражение у дома, реализирал е 4 гола в противниковата врата и все още не е позволил да му вкарат нито едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Нуева Чикаго имат в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са реализирали в противниковата мрежа 5 попадения и са допуснали 4 попадения от играчите на противниците си.

Химнасия Мендоса

Гостуващият тим на Химнасия Мендоса е 9-ти в таблицата с временното класиране със събрани 14 точки, постигнати след 4 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 двубоя е отбелязал 9 попадения и е позволил да му отбележат 9 гола в мрежата си. Навън съставът е изиграл 4 срещи досега, в които има 2 равенства и 2 загуби и все още няма нито една победа навън, вкарал е един гол във вратата на приемащите го тимове и е получил 4 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Примера Б Насионал играчите на Химнасия Мендоса са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 5 получени гола.

Нуева Чикаго - Химнасия Мендоса - директни двубои

.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на Нуева Чикаго има поражение в предишния кръг в шампионата на Аржентина, а при домакинствата си постигна реми в предишния си мач.

Отборът на гостите от Химнасия Мендоса има успех в последния кръг в Аржентина, а при визитите си има загуба в последния си двубой.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.30

bet365