Номе Калю - ФКИ Левадия Талин

Мейстрилига - Естония

15.05.2018 19:00

2 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.50 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между футболните отбори на Номе Калю и ФКИ Левадия Талин от 14-ия кръг на настоящето футболно първенство в Естония в турнира Мейстрилига.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Номе Калю

Розовата пантера заемат втора позиция в класирането с 31 точки, след 9 победи и 4 равенства, като състава все още няма загуба от старта на първенството, като в изиграните 13 мача са успели да реализират 45 попадения и са получили 11 попадения в мрежата си. Като домакин Номе Калю е играл 5 мача до момента, в които е записал 5 поредни победи, реализирал е 18 попадения във вратата на противниците си и е получил 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Мейстрилига футболистите на Розовата пантера имат в актива си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 24-6.

ФКИ Левадия Талин

Съставът на гостите от ФКИ Левадия Талин е първи в таблицата с временното подреждане с актив от 33 точки, след 10 победи и 3 равенства, като тима все още е без загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 13 срещи е вкарал 44 попадения във вратата на съперниците си и е инкасирал 7 попадения в своята мрежа. При гостуванията си съставът е играл 5 мача до момента, в които е записал 4 победи, 1 равенство и нито 1 загуба навън, при голова разлика 19-2.

В предишните си 6 официални мача в Мейстрилига играчите на ФКИ Левадия Талин са постигнали 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, като са разписали в противниковата врата 17 гола и са инкасирали 4 гола от своите противници.

Номе Калю - ФКИ Левадия Талин - преки срещи

В последните 5 мача между двата отбора, тимът на Номе Калю няма спечелена нито една победа, отбора на ФКИ Левадия Талин е записал 2 успеха, а 3 двубоя са завършили наравно, при общо голово съотношение 5-8. В последните 2 срещи у дома срещу състава на ФКИ Левадия Талин, играчите на Номе Калю нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Номе Калю стигна до реми в предишната си среща в първенството на Естония, а при домакинствата си е в серия от 4 победи.

Тимът на гостите от ФКИ Левадия Талин е в серия от 2 победи в Естония, а на чужд терен стигна до равенство в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.50

bet365