Нест-Сотра - Согндал

Първа Дивизия - Норвегия

16.05.2019 19:00

1 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.53 (среден)
bet365

Днес мисля да пиша за сблъсъка от 8-ия кръг на настоящето първенство в Норвегия в Първа Дивизия между футболните отбори на Нест-Сотра и Согндал. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Согндал на Аготнес.

Факти и статистика за предстоящия мач:

Нест-Сотра

Домакините са 13-ти в таблицата с общ сбор от 7 точки, натрупани след 2 победи, 1 равенство и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните 7 мача са отбелязали 7 гола във вратата на съперниците си и са допуснали 7 попадения в собствената мрежа. На домашна сцена отборът има 4 срещи до момента, в които е записал 2 победи и 2 загуби, реализирал е 5 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 3 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия футболистите на Нест-Сотра са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са записали в мрежата на своите противници 6 попадения и са инкасирали 5 гола от играчите на противниците си.

Согндал

Гостуващият състав на Согндал е 11-ти в класирането с актив от 8 точки, постигнати след 2 победи, 2 равенства и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 7 срещи е успял да вкара 11 попадения в противниковата врата и е допуснал 13 гола в мрежата си. Като гост съставът има 3 срещи досега, в които е записал 1 равенство и 2 загуби и все още няма нито една победа навън, при обща голова разлика 1-6.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия съставът на Согндал е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 12 гола.

Нест-Сотра - Согндал - директни мачове

В предишните 4 сблъсъка между двата противника, тимът на Нест-Сотра не е спечелил нито 1 победа, а Согндал е постигнал 4 успеха, при обща голова разлика 1-7. В предишните 2 мача на своя терен Аготнес срещу отбора на Согндал, Домакините от Нест-Сотра нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на Нест-Сотра е с 2 последователни поражения в първенството, а у дома допусна поражение в последната си среща.

Отборът на гостите от Согндал има победа в предишния си двубой в първенството, а далеч от дома записа равенство в последния си мач.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.53

bet365