Небитчи Балканабат - Ахал Анау

Йокари Лига - Туркменистан

13.05.2020 15:30

1 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:2
Коефициент:1.20 (среден)
bet365

През днешният ден ще се спра на мача от поредния кръг на футболния шампионат в Йокари Лига на Туркменистан между съставите на Небитчи Балканабат и Ахал Анау. Небитчи Балканабат посрещат на домашния си стадион противниковия футболен отбор на Ахал Анау.

Накратко информацията за предстоящия футболен мач:

Небитчи Балканабат

Играчите на домакините са 7-ми във временното подреждане с актив от 6 точки, след 2 победи и 5 загуби от началото на първенството, като в изиграните 7 срещи имат отрицателна голова разлика 5-12. Пред собствените си почитатели Небитчи Балканабат е изиграл 3 двубоя, в които е записал 2 победи и 1 загуба, при голова разлика 3-2.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Небитчи Балканабат има записани 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 5-10.

Ахал Анау

Гостуващият състав на Ахал Анау заема първа позиция в класирането с актив от 15 точки, след 5 победи и 1 загуба от старта на шампионата, като в изиграните 6 двубоя е вкарал 11 гола и е допуснал 2 гола в своята мрежа. На чужд терен тимът е изиграл 2 срещи до момента, в които е записал една победа и 1 загуба, при обща голова разлика 2-2.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Ахал Анау е постигнал 5 победи и една загуба, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 2 гола.

Небитчи Балканабат - Ахал Анау - директни срещи

В предишните 5 изиграни мача между двата отбора, тимът на Небитчи Балканабат не е спечелил нито една победа, отбора на Ахал Анау е постигнал 3 успеха, а 2 срещи са завършили с равенство, при обща голова разлика 0-7. В предишните 2 срещи у дома с Ахал Анау, играчите на Небитчи Балканабат нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Небитчи Балканабат има победа в предишния си двубой в шампионата на Туркменистан, а на своя стадион има успех в последната си среща.

Отборът на Ахал Анау има победа в последния си двубой в Туркменистан, а на чужд терен допусна поражение в последната си среща.

 

Прогноза: 2   Среден Коефициент: 1.20

bet365