Напредак Крушевац - Чукарички

Суперлига - Сърбия

04.05.2021 19:00

1 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.87 (среден)

През днешният ден ще се изиграе мача между футболните отбори на Напредак Крушевац и Чукарички от поредния кръг на първенството в Суперлига на Сърбия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу играчите на Чукарички на домашния си стадион.

Факти и данни за днешния футболен двубой:

Напредак Крушевац

Домакините от Напредак Крушевац заемат 11-та позиция във временното подреждане с актив от 44 точки, натрупани след 12 победи, 8 равенства и 14 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 34 двубоя имат отрицателна голова разлика 38-45. На домашна сцена Напредак Крушевац е играл 17 мача, в които е записал 7 победи, 5 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 23-19.

В последните си 6 официални срещи в Суперлига съставът на Напредак Крушевац е постигнал 5 победи и една загуба, при голова разлика вкарани 15 гола и получени 6 гола.

Чукарички

Съставът на гостите от Чукарички е 3-ти във временното класиране с 68 точки, от 20 победи, 8 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 34 мача е отбелязал 65 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 29 попадения в своята мрежа. Като гост тимът е играл 17 мача, в които е записал 8 победи, 5 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 23-16.

В предишните си 6 официални мача в Суперлига играчите на Чукарички са постигнали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са отбелязали в противниковата врата 14 гола и са инкасирали 6 гола от противниковите тимове.

Напредак Крушевац - Чукарички - директни двубои

В последните 5 играни срещи между двата отбора, тимът на Напредак Крушевац има спечеленa 1 победа, отбора на Чукарички има записани 3 победи, а една среща е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 5-8. В последните 2 срещи пред своите почитатели с състава на Чукарички, Домакините от Напредак Крушевац са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на Напредак Крушевац е в серия от 5 поредни успеха в шампионата на Сърбия, а у дома е с 2 победи.

Отборът на Чукарички има успех в предишния си двубой в първенството, а като гост допусна поражение в последната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.87