Нафт Техеран - Падидех Хорасан Машхад

Про Лига - Иран

12.04.2018 15:30

0 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.28 (среден)
bet365

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък от поредния кръг на настоящето първенство в Про Лига на Иран между футболните състави на Нафт Техеран и Падидех Хорасан Машхад. Нафт Техеран приемат на гостуващия отбор на Падидех Хорасан Машхад.

Накратко информацията за предстоящия футболен мач:

Нафт Техеран

Домакините са 15-ти в таблицата с временното класиране с 24 точки, след 5 победи, 9 равенства и 13 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 27 мача са вкарали 23 гола и са инкасирали 36 гола в собствената мрежа. У дома Нафт Техеран е изиграл 13 мача, в които е записал 5 победи, 4 равенства и 4 загуби, вкарал е 14 попадения в мрежата на гостуващите състави и е получил 12 гола в своята врата.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Нафт Техеран са постигнали 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, при голова разлика 5-9.

Падидех Хорасан Машхад

Гостуващият отбор на Падидех Хорасан Машхад заема 12-то място в класирането с 26 точки, след 8 победи, 8 равенства и 11 загуби от старта на сезона, като в изиграните 27 мача е успял да вкара 30 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 32 попадения в мрежата си. Като гост отборът има 13 срещи до момента, в които има 3 победи, 3 равенства и 7 загуби, отбелязал е 10 попадения в противниковата врата и е допуснал 16 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Про Лига играчите на Падидех Хорасан Машхад имат на сметката си една победа и 5 загуби, при голова разлика 3-9.

Нафт Техеран - Падидех Хорасан Машхад - преки срещи

В предишните 5 играни сблъсъка между двата противника, тимът на Нафт Техеран има постигнати 3 победи, тима на Падидех Хорасан Машхад има постигнатa една победа, а в една среща двата съперника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 8-5. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу тима на Падидех Хорасан Машхад, Домакините от Нафт Техеран са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на Нафт Техеран е в серия от 3 поредни поражения в първенството, а на своя стадион допусна неуспех в последния си двубой.

Тимът на Падидех Хорасан Машхад е с 2 последователни поражения в първенството, а далеч от дома е с 4 последователни загуби.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.28

bet365