Нафт Масджед Солейман - Сепахан Исфахан

Про Лига - Иран

06.02.2020 14:30

0 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.44 (среден)
bet365

През днешният ден ще се спра на мача между Нафт Масджед Солейман и Сепахан Исфахан от поредния кръг на настоящият шампионат в Иран в Про Лига. Играчите на Нафт Масджед Солейман излизат срещу гостуващите футболисти на Сепахан Исфахан на своя стадион.

Накратко информацията за предстоящия футболен двубой:

Нафт Масджед Солейман

Нафт Масджед Солейман са 8-ми в таблицата с 26 точки, след 5 победи, 11 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 18 мача имат положителна голова разлика 14-10. У дома съставът е изиграл 9 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 6 равенства и нито 1 загуба у дома, реализирал е 7 попадения във вратата на гостуващите тимове и е получил 3 попадения в собствената врата.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Нафт Масджед Солейман е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 6 попадения и са инкасирали 5 попадения.

Сепахан Исфахан

Гостуващият състав на Сепахан Исфахан е 2-ри в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 35 точки, натрупани след 9 победи, 8 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните 18 двубоя е вкарал 29 попадения в противниковата врата и е получил 11 попадения във вратата си. Като гост тимът е изиграл 9 срещи, в които има 3 победи, 5 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 13-8.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Сепахан Исфахан е постигнал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 12-6.

Нафт Масджед Солейман - Сепахан Исфахан - преки мачове

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, Нафт Масджед Солейман няма постигната нито 1 победа, отбора на Сепахан Исфахан има постигнати 4 успеха, а 1 мач е завършил реми, при обща голова разлика 1-7. В последните 2 мача у дома с Сепахан Исфахан, Домакините от Нафт Масджед Солейман нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Нафт Масджед Солейман има поражение в последната си среща в Иран, а на своя стадион е с 2 победи.

Съставът на гостите постигна победа в последния кръг в шампионата, а далеч от дома постигна равенство в последната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.44

bet365