Мьондален - Бодо Глимт

Адеколиген - Норвегия

29.07.2017 19:00

1 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.55 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за двубоя от 17-ия кръг на футболния шампионат в Норвегия в Адеколиген между съставите на Мьондален и Бодо Глимт. Футболистите на Мьондален приемат на своя стадион гостуващия отбор на Бодо Глимт.

Факти и данни за предстоящия футболен сблъсък:

Мьондален

Домакините са на 7-мо място в класирането с актив от 22 точки, събрани след 5 победи, 7 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 мача са реализирали 29 гола и са получили 23 попадения в собствената врата. Като домакин отборът е изиграл 8 двубоя, в които е записал 5 победи, 2 равенства и една загуба, реализирал е 21 попадения в противниковата мрежа и е получил 12 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Адеколиген отборът на Мьондален има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 10 гола и са получили 10 гола от противниковите футболни тимове.

Бодо Глимт

Гостуващият отбор на Бодо Глимт заема първа позиция във временното класиране със събрани 36 точки, записани след 11 победи, 3 равенства и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 16 двубоя е отбелязал 38 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 22 гола в собствената мрежа. При визитите си тимът е изиграл 8 двубоя, в които има 4 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 12-11.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Бодо Глимт е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са отбелязали 16 гола и са им вкарали 10 гола.

Мьондален - Бодо Глимт - преки срещи

В предишните 5 играни срещи между двата противника, отборът на Мьондален е спечелил една победа, отбора на Бодо Глимт има постигнати 3 победи, а 1 мач е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 4-9. В предишните 2 двубоя у дома срещу тима на Бодо Глимт, играчите на Мьондален имат 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на Мьондален допусна поражение в последната си среща в първенството, а на собствения си стадион допусна загуба в предишната си среща.

Тимът на гостите от Бодо Глимт е с 2 равенствa в Норвегия, а при гостуванията си стигна до равенство в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.55

bet365