МуСа Пори - ЕПС Еспоо

Каконен Група В - Финландия

09.06.2022 19:00

0 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.42 (среден)

Днес ще пробвам да прогнозирам срещата между футболните състави на МуСа Пори и ЕПС Еспоо от поредния кръг на шампионата в Каконен Група В на Финландия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на ЕПС Еспоо на.

Накратко информацията за предстоящия футболен сблъсък:

МуСа Пори

Домакините са на 8-ма позиция във временното класиране с общ актив от 7 точки, събрани след 2 победи, едно равенство и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 5 мача имат голова разлика 12-7. На собствения си стадион отборът е играл 2 двубоя досега, в които има 1 победа и една загуба, при обща голова разлика 5-3.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на МуСа Пори имат на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 13-9.

ЕПС Еспоо

Гостуващият състав на ЕПС Еспоо е 4-ти в класирането с 11 точки, след 3 победи, 2 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 6 мача е вкарал 6 попадения в противниковата врата и е инкасирал 4 гола в мрежата си. На чужд терен отборът е изиграл 2 срещи до момента, в които е записал една победа, 1 равенство и нито 1 загуба навън, при голова разлика 3-1.

В предишните си 6 официални срещи в Каконен Група В футболистите на ЕПС Еспоо имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 6-4.

МуСа Пори - ЕПС Еспоо - преки двубои

.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от МуСа Пори стигна до реми в предишната си среща в Финландия, а у дома има успех в предишната си среща.

Тимът на гостите от ЕПС Еспоо има неуспех в предишния кръг в шампионата на Финландия, а далеч от дома постигна равенство в предишната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.42