Монако - Рен

Лига 1 - Франция

07.10.2018 18:00

1 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.28 (среден)
bet365

Прогнозата за днес е за футболната среща между съставите на Монако и Рен от поредния кръг на сезона в Франция в турнира Лига 1. Треньорът на домакините Леонардо Жардим извежда своите футболисти срещу гостуващия отбор на Рен на своя стадион.

Фактите за днешния футболен двубой:

Монако

Домакините са 18-ти в таблицата с временното подреждане с 6 точки, постигнати след 1 победа, 3 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 8 срещи имат голова разлика 8-11. Като домакин съставът на Монако има 4 двубоя, в които има 2 равенства и 2 загуби и все още няма победа у дома, при обща голова разлика 3-5.

В предишните си 6 официални срещи в Лига 1 съставът на Червено-белите е постигнал 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, като са вкарали 5 гола и са допуснали 10 гола.

Рен

Тимът на гостите от Рен е 16-ти в таблицата с временното подреждане с 8 точки, записани след 2 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 8 двубоя има отрицателна голова разлика 10-13. На чужд терен съставът е изиграл 4 двубоя досега, в които е записал 1 равенство и 3 загуби и все още са без победа навън, реализирал е 5 гола във вратата на противниците си и е допуснал 9 гола във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Лига 1 играчите на Червено-черните имат на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 10 гола.

Монако - Рен - преки двубои

В предишните 5 играни мача между двата отбора, Червено-белите има постигнати 3 победи, Рен няма спечелена нито една победа, а 2 мача са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 10-5. В предишните 2 мача у дома с Рен, Домакините от Монако имат 2 победи.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 2 последователни загуби в Франция, а на собствения си терен има загуба в последния си двубой.

Съставът на Рен записа реми в предишния кръг в Франция, а като гост е с 2 поражения.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.28

bet365