Мес Рафсанджан - Естеглал Техеран

Про Лига - Иран

24.05.2022 18:30

0 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.33 (среден)

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 29-ия кръг на футболния шампионат в Про Лига на Иран между футболните отбори на Мес Рафсанджан и Естеглал Техеран.

Факти и статистика за днешния футболен двубой:

Мес Рафсанджан

Играчите на отбора домакин са 6-ти в класирането с 44 точки, натрупани след 12 победи, 8 равенства и 8 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 28 двубоя са успели да вкарат 38 гола и са допуснали 26 попадения във вратата си. На домашна сцена Мес Рафсанджан е изиграл 14 мача досега, в които е записал 6 победи, 5 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 19-11.

В предишните си 6 официални двубоя в Про Лига тимът на Мес Рафсанджан е постигнал 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 5 получени гола.

Естеглал Техеран

Гостуващият отбор на Естеглал Техеран е водач в класирането с 64 точки, след 18 победи и 10 равенства, като състава все още е без загуба от началото на шампионата, като в изиграните общо 28 двубоя има положителна голова разлика 37-10. При гостуванията си съставът има 14 срещи, в които е записал 8 победи, 6 равенства и все още няма загуба навън, при обща голова разлика 24-7.

В предишните си 6 официални срещи в Про Лига съставът на Естеглал Техеран е записал 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 5 вкарани и 3 получени гола.

Мес Рафсанджан - Естеглал Техеран - директни двубои

В предишните 3 играни сблъсъка между двата отбора, Мес Рафсанджан няма спечелена нито една победа, отбора на Естеглал Техеран е записал 2 успеха, а в един сблъсък двата отбора не са успели да се победят, при общо голово съотношение 3-6. В последната среща на своя стадион с тима на Естеглал Техеран, Домакините от Мес Рафсанджан нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на Мес Рафсанджан има победа в предишната си среща в шампионата, а на собствения си терен допусна загуба в предишния си мач.

Съставът на гостите от Естеглал Техеран записа равенство в последния си мач в шампионата, а при визитите си има успех в последната си среща.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.33