Мехелен - Унион Сент Жилоаз

Първа Дивизия Б - Белгия

09.11.2018 21:30

2 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.55 (среден)
bet365

През днешният ден ще се изиграе футболния двубой между футболните състави на Мехелен и Унион Сент Жилоаз от поредния кръг на футболния шампионат в Белгия в Първа Дивизия Б. Играчите на Мехелен приемат на Ахростадион ахте де казерне противниковия футболен отбор на Унион Сент Жилоаз.

Накратко информацията за днешния футболен мач:

Мехелен

Играчите на тима домакин са водачи в класирането с общ сбор от 27 точки, събрани след 8 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 мача са вкарали 27 попадения във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 8 гола в своята мрежа. На домашна сцена съставът на Мехелен е играл 6 мача досега, в които има 5 победи и една загуба, при обща голова разлика 13-2.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия Б играчите на Жълто-червените са постигнали 6 победи и показват, че се намират чудесна форма, при обща голова разлика 18-0.

Унион Сент Жилоаз

Гостуващият състав на Унион Сент Жилоаз заема втора позиция във временното класиране с актив от 24 точки, събрани след 7 победи, 3 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните 13 двубоя е успял да вкара 22 гола и е получил 12 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома съставът има 6 двубоя, в които има 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, вкарал е 9 попадения във вратата на противниците си и е получил 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия Б тимът на Унион Сент Жилоаз има на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали 12 попадения и са допуснали 5 гола.

Мехелен - Унион Сент Жилоаз - преки двубои

В предишният сблъсък между двата противника, Мехелен няма постигната нито една победа, отбора на Унион Сент Жилоаз също няма записана нито една победа, а в една среща двата отбора са завършили без да излъчат победител.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на Мехелен е с 6 поредни успеха в първенството на Белгия, а при домакинствата си е в серия от 4 поредни победи.

Съставът на гостите стигна до реми в последната си среща в първенството, а далеч от дома стигна до реми в последния си двубой.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.55

bet365