Марицбург Юнайтед - Ламонтвил Голдън Ероус

Висша Лига - Южна Африка

03.01.2020 20:00

2 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.33 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за футболния двубой между Марицбург Юнайтед и Ламонтвил Голдън Ероус от поредния кръг на футболния сезон в Южна Африка в турнира Висша Лига. Футболистите на Марицбург Юнайтед приемат на Хари Гуала гостуващия футболен отбор на Ламонтвил Голдън Ероус.

Факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Марицбург Юнайтед

Футболистите на състава домакин са 8-ми в класирането с 18 точки, постигнати след 4 победи, 6 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 14 мача имат голова разлика 9-10. Пред собствените си предани фенове Марицбург Юнайтед е играл 7 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-7.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Марицбург Юнайтед има записани една победа, 4 равенства и 1 загуба, като са отбелязали 4 попадения и са допуснали 5 гола.

Ламонтвил Голдън Ероус

Гостуващият състав на Ламонтвил Голдън Ероус е 7-ми в таблицата с временното подреждане с 20 точки, събрани след 5 победи, 5 равенства и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 15 двубоя има голова разлика 14-20. Навън тимът е играл 8 мача досега, в които е записал една победа, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 3-12.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига играчите на Ламонтвил Голдън Ероус са записали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 5 попадения и са допуснали 7 гола.

Марицбург Юнайтед - Ламонтвил Голдън Ероус - директни двубои

В предишните 5 играни сблъсъка между двата състава, тимът на Марицбург Юнайтед не е спечелил нито една победа, отбора на Ламонтвил Голдън Ероус е записал 3 успеха, а в 2 двубоя двата противника са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 1-6. В предишните 2 срещи пред своите фенове с отбора на Ламонтвил Голдън Ероус, футболистите на Марицбург Юнайтед нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Марицбург Юнайтед записа реми в предишния кръг в шампионата, а на собствения си терен записа равенство в последния си двубой.

Отборът на Ламонтвил Голдън Ероус е в серия от 3 поражения в шампионата, а при гостуванията си е в серия от 2 поредни загуби.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.33

bet365