Мамелоди Съндаунс - Блумфонтейн Селтик

Висша Лига - Южна Африка

19.02.2020 19:30

2 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.50 (среден)
bet365

Като днешна прогноза ще анализирам футболната среща между футболните тимове на Мамелоди Съндаунс и Блумфонтейн Селтик от поредния кръг на футболното първенство в Южна Африка в турнира Висша Лига. Играчите на Мамелоди Съндаунс излизат срещу гостуващия отбор на Блумфонтейн Селтик на Лукас Морипе.

Информация за предстоящия футболен двубой:

Мамелоди Съндаунс

Мамелоди Съндаунс са 3-ти в класирането с общ сбор от 38 точки, от 11 победи, 5 равенства и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните 19 мача имат голова разлика 27-14. Като домакин отборът на Мамелоди Съндаунс е изиграл 10 двубоя до момента, в които е записал 7 победи, 2 равенства и една загуба, отбелязал е 14 гола в противниковата врата и е получил 5 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Мамелоди Съндаунс имат в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 9-2.

Блумфонтейн Селтик

Отборът на гостите от Блумфонтейн Селтик заема 10-та позиция в таблицата с временното подреждане с 25 точки, натрупани след 6 победи, 7 равенства и 7 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 20 мача е вкарал 30 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 28 попадения в собствената врата. При визитите си съставът има 10 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 5 загуби, при голова разлика 11-17.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Блумфонтейн Селтик има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 10 вкарани и 10 получени гола.

Мамелоди Съндаунс - Блумфонтейн Селтик - преки срещи

В последните 5 сблъсъка между двата състава, тимът на Мамелоди Съндаунс има постигнати 2 успеха, отбора на Блумфонтейн Селтик няма нито една победа, а 3 срещи са завършили наравно, при общо голово съотношение 6-2. В предишните 2 срещи на своя стадион Лукас Морипе с отбора на Блумфонтейн Селтик, футболистите на Мамелоди Съндаунс имат една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на Мамелоди Съндаунс е в серия от 2 успеха в Южна Африка, а у дома има победа в предишната си среща.

Съставът на гостите има неуспех в последния кръг в Южна Африка, а на чужд терен е с 2 последователни загуби.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.50

bet365