Макаби Петах Тиква - Макаби Тел Авив

Висша Лига - Израел

27.12.2021 20:30

1 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:2
Коефициент:1.40 (среден)

Днешната прогноза е за сблъсъка от 16-ия кръг на първенството в Висша Лига на Израел между съставите на Макаби Петах Тиква и Макаби Тел Авив. Треньора на домакините извежда на Ха Мошава своите играчи срещу Макаби Тел Авив.

Фактите за предстоящия футболен сблъсък:

Макаби Петах Тиква

Домакините от Макаби Петах Тиква са 14-ти в класирането с актив от 10 точки, събрани след 2 победи, 4 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 двубоя са успели да реализират 10 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 16 попадения в своята мрежа. На домашна сцена Макаби Петах Тиква е изиграл 7 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, реализирал е 9 гола във вратата на гостуващите отбори и е допуснал 7 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига отборът на Макаби Петах Тиква има записани 1 равенство и 5 загуби и не са постигнали нито една победа, при голова разлика 1-9.

Макаби Тел Авив

Отборът на гостите от Макаби Тел Авив е 4-ти в класирането с актив от 22 точки, записани след 6 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 двубоя е отбелязал 21 гола в противниковата врата и е инкасирал 19 гола във вратата си. Като гост съставът е играл 6 двубоя досега, в които има 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 11-12.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига съставът на Макаби Тел Авив има в актива си 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 5 гола.

Макаби Петах Тиква - Макаби Тел Авив - директни срещи

В предишните 5 изиграни срещи между двата съперника, Макаби Петах Тиква е спечелил една победа, Макаби Тел Авив има спечелени 2 успеха, а в 2 срещи двата отбора са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 4-6. В последните 2 срещи у дома с тима на Макаби Тел Авив, Домакините от Макаби Петах Тиква нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Макаби Петах Тиква е в серия от 3 поредни поражения в шампионата, а на собствения си терен допусна поражение в предишния си мач.

Тимът на Макаби Тел Авив записа равенство в последната си среща в шампионата на Израел, а като гост е с 3 поредни успеха.

 

Прогноза: 2   Среден Коефициент: 1.40